Franciens katten

Franciens katten

Maar ook portretten en workshops

Franciens Katten
Als je Francien van Westering zegt dan zeg je katten. In de Margriet werd haar zeer succesvolle column Franciens Katten bijna 15 jaar wekelijks geplaatst. De lezers van de Margriet genoten van de prachtige bijna fotorealistische illustraties en de meeslepende verhalen over de belevenissen van de katten in Franciens leven.

Characters & Portretten
Franciens talent reikt verder dan alleen het zeer realistisch tekenen van katten en andere dieren. Ze maakt ook prachtige portretten en heeft een uitgebreide oeuvre aan characters. Molly is één van haar bekendste characters waar verschillende boeken van verschenen. Ze illustreerde ook diverse kinderboek in samenwerking met verschillende schrijvers en uitgevers. Voor de Duitse markt illustreerde Francien diverse agenda’s met elfjes. Ook haar beertjes en konijntjes deden het goed in binnen en buitenland.

Workshops
Francien kan niet alleen geweldig tekenen, ze is ook nog erg bedreven in anderen hun tekentalent te laten opbloeien! Naast de tekencursus, die ze voor het blad ‘Majesteit’ ontwikkelde, geeft ze ook drukbezochte workshops. Ze vindt het heerlijk om haar passie voor tekenen te delen met anderen en geniet enorm waneer ze dat plezier terug ziet bij haar cursisten. Mocht je ook graag een workshop willen volgen? Hou dan de site en Facebook in de gaten om te zien wanneer de volgende workshop is!

Share this: